Website van Carlijn mol

Carlijn Mol

Hartje zomer ’96 kom ik ter wereld in het ziekenhuis. Een plek, die ik vaker in mijn leven terug zalĀ ...

Meer informatie

Ik KOOS voor mezelf en misschien nu wel voor JOU!

Na 2,5 jaar is het zover: ik sla mijn vleugels uit en zeg mijn vaste dienstverband bij KOOS Utrecht gedag. Vanaf dag 1 heb ik bij KOOS Utrecht mee mogen denken over hoe ervaringsdeskundigheid binnen de specialistische jeugdhulp vorm te geven en geholpen om dit in de regio Utrecht ook van de grond te krijgen. Er zijn mooie stappen gezet en ik heb veel geleerd. Nu is het tijd om los te laten en door te gaan.

Ik wil me graag verder ontwikkelen en daarom stel ik me (als freelancer) beschikbaar om me voor nieuwe organisaties in te zetten rondom de thema’s ervaringsdeskundigheid en jeugdhulp. Thema’s waar ik zelf ervaring mee heb, maar vooral ook een grote passie om positief aan bij te dragen.
Wat ik kan betekenen? Ik hou van muziek en video’s maken, ‘moeilijke’ thema’s creatief uiten en die creativiteit gebruiken om dingen bespreekbaar te maken. Ook geef ik graag les aan hulpverleners, maar bijvoorbeeld ook aan jongeren, heb ik ervaring met dagvoorzitterschap en presentaties geven en sta ik altijd open om mijn eigen ervaring in te zetten in een vorm die bij een organisatie of event past.

Benieuwd naar mijn werk? Check de video! Benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem vooral contact op

« Terug naar het overzicht