Website van Carlijn mol

Carlijn Mol

Hartje zomer ’96 kom ik ter wereld in het ziekenhuis. Een plek, die ik vaker in mijn leven terug zal ...

Meer informatie

Utregs Plekkie

Afgelopen vrijdag ben ik langs gegaan bij de pop-up store op Utrecht centraal van Utregs Plekkie. Daar sprak ik Carien de Graaf🍀 & Lotte Westra

‘Voor ieder Utrechts (pleeg)kind zoeken we een Utregs plekkie.
Gewoon nog naar je eigen school kunnen, naar de voetbal, spelen in het park. Jouw park. En toch die plek hebben waar je je thuis voelt. Hoe fijn is dat! Dat is precies wat Utregs plekkie biedt. Utregs plekkie is een initiatief van KOOS Utrecht en Spoor030 en zoekt pleeg- en steunouders. Voor de hele week, maar ook voor een paar uurtjes.’
Kijk voor meer informatie over dit initiatief op https://utregsplekkie.nl

« Terug naar het overzicht