Website van Carlijn mol

Carlijn Mol

Hartje zomer ’96 kom ik ter wereld in het ziekenhuis. Een plek, die ik vaker in mijn leven terug zal...

Meer informatie

Socialrun Lockdowncast

Samen met mijn compagnon en collega ambassadeur van de Socialrun Jerry Allon presenteren wij de ‘Socialrun Lockdowncast’

Om iedereen die de Socialrun een warm hart toedraagt en andere geïnteresseerde luisteraars zeker veertig minuten dichter bij het einde van de lockdown te brengen presenteren Socialrun-ambassadeurs Carlijn Mol en Jerry Allon tot 19 januari aanstaande regelmatig de -nu al epische- Socialrun Lockdowncast. In deze eerste aflevering komt onder andere aan bod: de felicitatie-quiz, Lunsige homohaat, een ode aan een opdringerige liefde, een stevige theorie achter dé formule voor herstel en de Thuisblijf Uitagenda. De Socialrun Lockdowncast is dus meer dan symphatiek en onderhoudend, maar zal ondanks verleende stemgunsten van Prem Radhakishun en Ymke Wieringa nooit echt onnodig professioneel aanhoren. #meedoeniswinnen

« Terug naar het overzicht