Website van Carlijn mol

Carlijn Mol

Hartje zomer ’96 kom ik ter wereld in het ziekenhuis. Een plek, die ik vaker in mijn leven terug zal...

Meer informatie

Inclusieweek 2020 Socialrun

Vandaag is de #inclusieweek van start gegaan!
De Inclusieweek is er om aandacht te vragen voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Nog altijd voelen veel te veel mensen zich buitengesloten. De aandacht komt dan te liggen op dingen die niet lukken daar waar heel veel wel kan. Alleen als we allemaal in beweging komen en ons inzetten, komt er een einde aan buitensluiting.
Er worden diverse activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld via http://www.socialrun.tv kan iedereen vanuit de woonkamer live uitzendingen bijwonen en interviews en documentaires kijken. Er is nog veel meer, volg Socialrun #meedoeniswinnen

« Terug naar het overzicht