Website van Carlijn mol

Carlijn Mol

Hartje zomer ’96 kom ik ter wereld in het ziekenhuis. Een plek, die ik vaker in mijn leven terug zal...

Meer informatie

Het verhaal achter het nummer Lange Weg

Ik kende Carlijn inmiddels ruim een jaar en zag haar steeds vallen en opstaan. Ik wilde haar vaak helpen, maar dat kon niet altijd of ik wist niet hoe. We hadden veel gesprekken, maar mijn hoofd bleef zitten met zoveel woorden.. voor haar… Deze woorden heb ik vertaald in het nummer “Lange Weg” om mijn gevoel richting haar een plek te geven. Ook was het een nummer die haar steun zou geven als het opstaan even moeilijk ging… “Het is een lange weg, maar je komt er wel” was de boodschap achter het nummer. Carlijn wist van niets, totdat ik haar via skype (want wij wonen ver uit elkaar..) het nummer live liet horen… het was een bijzonder mooi moment en later hebben wij samen besloten het nummer in de derde persoon te schrijven en het uit te brengen als single. Dit verhaal moest gehoord worden en steun geven aan andere mensen in een soort gelijke situatie.

Gwendolynn Koopman

Video:

 

« Terug naar het overzicht